HELA BÖNOR
HELA BÖNOR.

Den riktige finsmakaren maler själv.

När du öppnar ett paket Gevalia Hela Bönor får du uppleva den underbara doften av rostade bönor. Och genom att mala bönorna precis innan bryggningen skapar du själv din ultimata kaffeupplevelse. Du får kaffet att smaka mer och färskare, det doftar godare, och du kan enkelt anpassa till ditt egna bryggsätt och njuta av den goda Gevaliasmaken.

MELLANROST

Gevalias Originalkaffe med välbalanserad smak och arom.

MÖRKROST

Ett mörkrostat kaffe med fyllig och intensiv arom och med en härlig eftersmak.

ECOLOGISK MELLANROST

Välbalanserad mellanrost och 100% ekologisk, för ett hållbart jordbruk, skydd av miljön och omsorg om odlarna.

150 PROVSMAKNINGAR OM DAGEN

Kaffe är en naturprodukt, och precis som till exempel vin får bönorna olika smak och karaktär beroende på var och hur de växer. Det finns bara ett sätt att göra riktigt bra kaffe: det är att ha fullständig kontroll på bönornas kvalitet och hur bönor med olika ursprung tillsammans ger olika smakupplevelser.

Läs om hur det går till när vi tar fram vårt kaffe

HUR DU GÖR BÄSTA KOPPEN KAFFE

När vi lagt ner all vår möda och omsorg för att blanda, rosta och mala riktigt bra kaffen, återstår det fortfarande ett viktigt moment till smakupplevelsen – bryggningen. Så här gör du för att få en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om hur du gör den bästa koppen kaffe

GEVALIA PÅ FACEBOOK

I mer än 90 år har vi främjat sociala kontakter genom att förse fikapauser, kaffestunder, kalas och möten på caféer med Sveriges populäraste kaffe. Nu kan du möta oss även i digitala sociala medier.

Träffa oss på Facebook