SKÅNE EXTRA MÖRKROST

Robust & Fyllig

En robust Skånerost med dess kraftfulla, smakrika karaktär och långa, härliga eftersmak. De noga utvalda Arabicabönorna från Central-, Sydamerika och Asien, har getts en extra mörk rostning som gör detta till en riktigt njutningsfull kaffeupplevelse.

rating-jubileum-mellanrost.png

       

RA.png

Rainforest Alliance fokuserar på tre pelare för att skapa långsiktig hållbarhet: samhälle, ekonomi och miljö. Du kan läsa mycket mer om Rainforest Alliance på www.ra.org.

  Gevalia SKÅNE EXTRA MÖRKROST rostas, mals och packas med el från hållbara källor i vår fabrik i Gävle. Produktionsavfallet återvinns eller används för att producera energi.

flower logo (1).png Vi är stolta över att vara en del av JDE:s hållbarhetsprogram: COMMON GROUNDS, där vi arbetar för att stödja kaffeodlingssamhällen inom följande områden:
 
  • Kaffeböndernas välstånd
  • Jämlikhet
  • Hållbart jordbruk
Du kan läsa mer om COMMON GROUNDS på www.jdepeets.com/sustainability/.


”En ny personlig favorit. Ett mörkrostat kaffe med härlig karaktär skapat av bönor från Central-, Sydamerika och Asien med en eftersmak som får en att drömma sig bort…”

 

Master Taster
David Holfve

new-jubileum.png

BRYGG LÄTT MÖRKROST

Ett lätt mörkrostat kaffe med en välbalanserad blandning av kaffebönor från Central- och Sydamerika.

mellanrost_kok_d1c1.png

EBONY MÖRKROST

Ett kaffe med lite finare malning, mörkare rostning och en härlig Gevaliakaraktär med fyllig och intensiv arom.

 

mellanrost_colombia_d1c1.png

MÖRKROST INTENSIVO

Välbalanserad lite mörkare blandning med
en rik och fyllig eftersmak.

mellanrost_milea_d1c1.png

SKÅNEROST EXTRA MÖRKROST

Robust med en kraftfull, smakrik karaktär och lång, härlig eftersmak. En riktigt njutningsfull kaffeupplevelse.

 

 

mellanrost_bistro_d1c1.png

FARMERS INITIATIVE LÄTT MÖRKROST

Single origin Bryggkaffe från Honduras. Lätt mörkrostad.

150 PROVSMAKNINGAR OM DAGEN

Kaffe är en naturprodukt, och precis som till exempel vin får bönorna olika smak och karaktär beroende på var och hur de växer. Det finns bara ett sätt att göra riktigt bra kaffe: det är att ha fullständig kontroll på bönornas kvalitet och hur bönor med olika ursprung tillsammans ger olika smakupplevelser.

Läs om hur det går till när vi tar fram vårt kaffe

HUR DU GÖR BÄSTA KOPPEN KAFFE

När vi lagt ner all vår möda och omsorg för att blanda, rosta och mala riktigt bra kaffen, återstår det fortfarande ett viktigt moment till smakupplevelsen – bryggningen. Så här gör du för att få en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om hur du gör den bästa koppen kaffe

GEVALIA PÅ FACEBOOK

I mer än 90 år har vi främjat sociala kontakter genom att förse fikapauser, kaffestunder, kalas och möten på caféer med Sveriges populäraste kaffe. Nu kan du möta oss även i digitala sociala medier.

Träffa oss på Facebook