EBONY

Ett kaffe med lite finare malning, mörkare rostning och en härlig Gevalia karaktär. De utvalda bönorna från Östaftrika, Central- och Sydamerika ger detta kaffe en fyllig och intensiv arom med en härlig eftersmak.

rating-jubileum-mellanrost.png

 

RA.png

Rainforest Alliance fokuserar på tre pelare för att skapa långsiktig hållbarhet: samhälle, ekonomi och miljö. Du kan läsa mycket mer om Rainforest Alliance på www.ra.org.

  Gevalia EBONY rostas, mals och packas med el från hållbara källor i vår fabrik i Gävle. Produktionsavfallet återvinns eller används för att producera energi.

flower logo (1).png Vi är stolta över att vara en del av JDE:s hållbarhetsprogram: COMMON GROUNDS, där vi arbetar för att stödja kaffeodlingssamhällen inom följande områden:
 
  • Kaffeböndernas välstånd
  • Jämlikhet
  • Hållbart jordbruk
Du kan läsa mer om COMMON GROUNDS på www.jdepeets.com/sustainability/.


”Mörkrostat och fyllig smak med ganska låg syrlighet. Det har inga spår av bränd smak, som ofta kan uppfattas negativt av dem som inte är vana vid mörkrostat kaffe – jag kan förstå att det här blivit en ny favorit för många.”

 

Master Taster
David Holfve

new-jubileum.png

BRYGG LÄTT MÖRKROST

Ett lätt mörkrostat kaffe med en välbalanserad blandning av kaffebönor från Central- och Sydamerika.

mellanrost_kok_d1c1.png

EBONY MÖRKROST

Ett kaffe med lite finare malning, mörkare rostning och en härlig Gevaliakaraktär med fyllig och intensiv arom.

 

mellanrost_colombia_d1c1.png

MÖRKROST INTENSIVO

Välbalanserad lite mörkare blandning med
en rik och fyllig eftersmak.

mellanrost_milea_d1c1.png

SKÅNEROST EXTRA MÖRKROST

Robust med en kraftfull, smakrik karaktär och lång, härlig eftersmak. En riktigt njutningsfull kaffeupplevelse.

 

 

mellanrost_bistro_d1c1.png

FARMERS INITIATIVE LÄTT MÖRKROST

Single origin Bryggkaffe från Honduras. Lätt mörkrostad.

150 PROVSMAKNINGAR OM DAGEN

Kaffe är en naturprodukt, och precis som till exempel vin får bönorna olika smak och karaktär beroende på var och hur de växer. Det finns bara ett sätt att göra riktigt bra kaffe: det är att ha fullständig kontroll på bönornas kvalitet och hur bönor med olika ursprung tillsammans ger olika smakupplevelser.

Läs om hur det går till när vi tar fram vårt kaffe

HUR DU GÖR BÄSTA KOPPEN KAFFE

När vi lagt ner all vår möda och omsorg för att blanda, rosta och mala riktigt bra kaffen, återstår det fortfarande ett viktigt moment till smakupplevelsen – bryggningen. Så här gör du för att få en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om hur du gör den bästa koppen kaffe

GEVALIA PÅ FACEBOOK

I mer än 90 år har vi främjat sociala kontakter genom att förse fikapauser, kaffestunder, kalas och möten på caféer med Sveriges populäraste kaffe. Nu kan du möta oss även i digitala sociala medier.

Träffa oss på Facebook