ORGANIC MELLANROST

Mellanrostade hela kaffeböner av 100% ekologiskt odlade Arabicabönor.

De utvalda bönorna är primärt från Central- och Sydamerika, och har en välbalanserad osch lätt fruktig smak. Ca 60 antal koppar.

Föredrar du ett starkt, fylligt kaffe föreslår vi

3 tsk. (7-8 g) pr. Kop (1,5 dl)

rating-jubileum-mellanrost.png


   

   

 

Källsorteras som plastförpackning

”Härlig fruktig karaktär med viss syrlighet. Som kaffeexpert kan jag ibland uppleva att bönans fina egenskaper kommer lite i skymundan av att den är ekologiskt odlad.”

 

Master Taster
David Holfve

EN PERFEKT START

Tänk dig att vakna upp och möta dagen tillsammans med ditt favoritkaffe, precis som du vill ha det. I mer än 100 år har vårt kafferosteri i Gävle gett aromrika smakupplevelser. Utvalda Arabicabönor, bönblandningar med olika rostningar och karaktär, en välbalanserad smak – det är Gevalias recept på en njutningsfull start på dagen, kanske fylld med oväntade äventyr?

mellanrost_brygg_d1c1.png

EKOLOGICO BRYGG MELLANROST 

Välbalanserad mellanrost och 100% ekologisk, för ett hållbart jordbruk, skydd av miljön och omsorg om odlarna.

 

mellanrost_elbrygg.png

EKOLOGICO BRYGG MÖRKROST

100% ekologiskt odlade Arabicabönor som fått mogna på hög höjd och getts en mörkare rostning. 

 

mellanrost_kok_d1c1.png

ECOLOGISK MELLANROST

Mellanrostade hela kaffeböner av 100% ekologiskt odlade Arabicabönor.

mellanrost_kok_d1c1.png

ORGANIC SNABBKAFFE MELLANROST

100% ekologiskt odlade Arabicabönor som ger en fruktig, aromatisk och välbalanserad smak.

mellanrost_kok_d1c1.png

BARISTA MEDIUM ROAST ORGANIC

Denna blandning erbjuder en väl avrundad och balanserad smakupplevelse med noter av citrus.

mellanrost_bistro_d1c1.png

FARMERS INITIATIVE LÄTT MÖRKROST

Single origin-kaffe från Honduras. Lätt mörkrostad.

150 PROVSMAKNINGAR OM DAGEN

Kaffe är en naturprodukt, och precis som till exempel vin får bönorna olika smak och karaktär beroende på var och hur de växer. Det finns bara ett sätt att göra riktigt bra kaffe: det är att ha fullständig kontroll på bönornas kvalitet och hur bönor med olika ursprung tillsammans ger olika smakupplevelser.

Läs om hur det går till när vi tar fram vårt kaffe

HUR DU GÖR BÄSTA KOPPEN KAFFE

När vi lagt ner all vår möda och omsorg för att blanda, rosta och mala riktigt bra kaffen, återstår det fortfarande ett viktigt moment till smakupplevelsen – bryggningen. Så här gör du för att få en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om hur du gör den bästa koppen kaffe

GEVALIA PÅ FACEBOOK

I mer än 90 år har vi främjat sociala kontakter genom att förse fikapauser, kaffestunder, kalas och möten på caféer med Sveriges populäraste kaffe. Nu kan du möta oss även i digitala sociala medier.

Träffa oss på Facebook