BRYGG LÄTT MÖRKROST

Ett lätt mörkrostat kaffe med en välbalanserad blandning av kaffebönor från Central- och Sydamerika. De har mognat långsamt på hög höjd och passar därför bra för en lite mörkare rostning. Resultatet är ett fylligt och smakrikt kaffe med en härlig eftersmak.

 

 

 

100% Atervinning 100% ÅTERVINNING 
 Förpackningen är självfallet
 tillverkad av återvinningsbart material.

 

 

FB

”Gevalia Lätt Mörkrost är ett fylligt och välbalanserat kaffe med utvalda kaffebönor från Syd- och Centralamerika. Den lite mörkare rostningen ger toner av choklad och en lång härlig eftersmak.”

 

 

Master Taster
David Holfve

FIKA TILLSAMMANS

Tänk dig en inspirerande fika i gott sällskap och med ett kaffe som alla gillar. I mer än 100 år har vårt kafferosteri i Gävle gett aromrika smakupplevelser. Utvalda Arabicabönor, bönblandningar med olika rostningar och karaktär, en välbalanserad smak – det är Gevalias recept på en smakrik fika, kanske med en oväntad bekantskap?

BRYGG LÄTT MÖRKROST

Ett lätt mörkrostat kaffe med en välbalanserad blandning av kaffebönor från Central- och Sydamerika.

AROMATICO LÄTT MÖRKROST

De lätt mörkrostade bönorna ger kaffet en elegant och aromatisk smak, med tydligt fyllig karaktär och balanserad syrlighet.

EBONY MÖRKROST

Ett kaffe med lite finare malning, mörkare rostning och en härlig Gevaliakaraktär med fyllig och intensiv arom.

INTENSIVO EXTRA MÖRKROS

Ett intensivt och aromrikt kaffe med extra mörkrostade bönor som mognat långsamt på hög höjd

MÖRKROST INTENSIVO

Välbalanserad lite mörkare blandning med
en rik och fyllig eftersmak.

SKÅNEROST EXTRA MÖRKROST

Robust med en kraftfull, smakrik karaktär och lång, härlig eftersmak. En riktigt njutningsfull kaffeupplevelse.

150 PROVSMAKNINGAR OM DAGEN

Kaffe är en naturprodukt, och precis som till exempel vin får bönorna olika smak och karaktär beroende på var och hur de växer. Det finns bara ett sätt att göra riktigt bra kaffe: det är att ha fullständig kontroll på bönornas kvalitet och hur bönor med olika ursprung tillsammans ger olika smakupplevelser.

Läs om hur det går till när vi tar fram vårt kaffe

HUR DU GÖR BÄSTA KOPPEN KAFFE

När vi lagt ner all vår möda och omsorg för att blanda, rosta och mala riktigt bra kaffen, återstår det fortfarande ett viktigt moment till smakupplevelsen – bryggningen. Så här gör du för att få en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om hur du gör den bästa koppen kaffe

GEVALIA PÅ FACEBOOK

I mer än 90 år har vi främjat sociala kontakter genom att förse fikapauser, kaffestunder, kalas och möten på caféer med Sveriges populäraste kaffe. Nu kan du möta oss även i digitala sociala medier.

Träffa oss på Facebook