EBONY

Ett kaffe med lite finare malning, mörkare rostning och en härlig Gevalia karaktär. De utvalda bönorna från Östaftrika, Central- och Sydamerika ger detta kaffe en fyllig och intensiv arom med en härlig eftersmak.

 

   

 

 

HÅLLBART CERTIFIERAT
Detta kaffe har odlats av UTZ-certifierade gårdar som arbetar efter riktlinjer som tar ansvar för miljö och människor. www.utz.org

 

 

100% Atervinning 100% ÅTERVINNING 
 Förpackningen är självfallet
 tillverkad av återvinningsbart material.

 

 

FB

”Mörkrostat och fyllig smak med ganska låg syrlighet. Det har inga spår av bränd smak, som ofta kan uppfattas negativt av dem som inte är vana vid mörkrostat kaffe – jag kan förstå att det här blivit en ny favorit för många.”

Master Taster
David Holfve

EN PERFEKT START

Tänk dig att vakna upp och möta dagen tillsammans med ditt favoritkaffe, precis som du vill ha det. I mer än 100 år har vårt kafferosteri i Gävle gett aromrika smakupplevelser. Utvalda Arabicabönor, bönblandningar med olika rostningar och karaktär, en välbalanserad smak – det är Gevalias recept på en njutningsfull start på dagen, kanske fylld med oväntade äventyr?

BRYGG LÄTT MÖRKROST

Ett lätt mörkrostat kaffe med en välbalanserad blandning av kaffebönor från Central- och Sydamerika.

AROMATICO LÄTT MÖRKROST

De lätt mörkrostade bönorna ger kaffet en elegant och aromatisk smak, med tydligt fyllig karaktär och balanserad syrlighet.

EBONY MÖRKROST

Ett kaffe med lite finare malning, mörkare rostning och en härlig Gevaliakaraktär med fyllig och intensiv arom.

INTENSIVO EXTRA MÖRKROS

Ett intensivt och aromrikt kaffe med extra mörkrostade bönor som mognat långsamt på hög höjd

MÖRKROST INTENSIVO

Välbalanserad lite mörkare blandning med
en rik och fyllig eftersmak.

SKÅNEROST EXTRA MÖRKROST

Robust med en kraftfull, smakrik karaktär och lång, härlig eftersmak. En riktigt njutningsfull kaffeupplevelse.

150 PROVSMAKNINGAR OM DAGEN

Kaffe är en naturprodukt, och precis som till exempel vin får bönorna olika smak och karaktär beroende på var och hur de växer. Det finns bara ett sätt att göra riktigt bra kaffe: det är att ha fullständig kontroll på bönornas kvalitet och hur bönor med olika ursprung tillsammans ger olika smakupplevelser.

Läs om hur det går till när vi tar fram vårt kaffe

HUR DU GÖR BÄSTA KOPPEN KAFFE

När vi lagt ner all vår möda och omsorg för att blanda, rosta och mala riktigt bra kaffen, återstår det fortfarande ett viktigt moment till smakupplevelsen – bryggningen. Så här gör du för att få en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om hur du gör den bästa koppen kaffe

GEVALIA PÅ FACEBOOK

I mer än 90 år har vi främjat sociala kontakter genom att förse fikapauser, kaffestunder, kalas och möten på caféer med Sveriges populäraste kaffe. Nu kan du möta oss även i digitala sociala medier.

Träffa oss på Facebook