Bistro

Ett lite grövre malet kaffe som på bästa sätt utvecklar smak och arom när det bryggs i en pressobryggare eller perkolator. Kaffet består av utvalda bönor från Central- och Sydamerika. Resultatet är ett välbalanserat, fylligt kaffe med en lång aromatisk eftersmak.

 

  

 

100% Atervinning 100% ÅTERVINNING 
 Förpackningen är självfallet
 tillverkad av återvinningsbart material.

 

 

FB

”Det här är gott. En ”mellanmörk” blandning med bra fyllighet. Den här blandningen har vi tagit fram speciellt för bodum-bryggare och perkolatorer, och den är därför även lite grövre mald.”

 

 

Master Taster
David Holfve

FIKA TILLSAMMANS

Tänk dig en inspirerande fika i gott sällskap och med ett kaffe som alla gillar. I mer än 100 år har vårt kafferosteri i Gävle gett aromrika smakupplevelser. Utvalda Arabicabönor, bönblandningar med olika rostningar och karaktär, en välbalanserad smak – det är Gevalias recept på en smakrik fika, kanske med en oväntad bekantskap?

BRYGG MELLANROST

Vårt ”originalkaffe” med blandning av utvalda bönor ger ett välbalanserat kaffe med härlig smak och arom.

EL-BRYGG MELLANROST

Ett lite grövre malet kaffe som på bästa sätt utvecklar smak och arom när det bryggs i en bryggare.

 

KOK MELLANROST

Gevalias välbekanta balanserade smak och härliga arom för dig som gillar att koka ditt kaffe.

BISTRO MELLANROST

Ett lite grövre malet kaffe som på bästa sätt utvecklar lång aromatisk eftersmak när det bryggs i en pressobryggare eller perkolator.

COLOMBIA MELLANROST

Noga utvalda bönor från Andernas sluttningar ger fyllig och syrlig arom i kombination med en lätt fruktig smak. 

MILEA MELLANROST

Ett kaffe på naturligt milda kaffebönor som är rikt på smak och arom, men mindre bittert.

KOFFEINFRI MELLANROST

Ett koffeinfritt kaffe med Gevalias härliga karaktär där alla fina arom- och smakämnen  är bevarade.

150 PROVSMAKNINGAR OM DAGEN

Kaffe är en naturprodukt, och precis som till exempel vin får bönorna olika smak och karaktär beroende på var och hur de växer. Det finns bara ett sätt att göra riktigt bra kaffe: det är att ha fullständig kontroll på bönornas kvalitet och hur bönor med olika ursprung tillsammans ger olika smakupplevelser.

Läs om hur det går till när vi tar fram vårt kaffe

HUR DU GÖR BÄSTA KOPPEN KAFFE

När vi lagt ner all vår möda och omsorg för att blanda, rosta och mala riktigt bra kaffen, återstår det fortfarande ett viktigt moment till smakupplevelsen – bryggningen. Så här gör du för att få en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om hur du gör den bästa koppen kaffe

GEVALIA PÅ FACEBOOK

I mer än 90 år har vi främjat sociala kontakter genom att förse fikapauser, kaffestunder, kalas och möten på caféer med Sveriges populäraste kaffe. Nu kan du möta oss även i digitala sociala medier.

Träffa oss på Facebook