MÖRKROST

Ett kaffe med mörkare rostning och en härlig Gevalia karaktär. De utvalda bönorna från Östaftrika, Central- och Sydamerika ger detta kaffe en fyllig och intensiv arom med en härlig eftersmak.

 

 

 

100% Atervinning 100% ÅTERVINNING 
 Förpackningen är självfallet
 tillverkad av återvinningsbart material.

 

 

FB

”En fyllig karaktär med ganska låg syrlighet. Mild för att vara mörkrost och en riktigt behaglig upplevelse.”

 

Master Taster
David Holfve

HELA BÖNOR

För finsmakaren erbjuder vi ett urval blandningar av hela bönor att mala själv. Att mala själv precis innan bryggningen gör att kaffet smakar mer och färskare – och det doftar mer! Du kan bland annat välja äkta italiensk espresso som vi kan erbjuda tack vare ett samarbete med ett rosteri i Piemonte, trakten runt Turin.

MELLANROST

Gevalias Originalkaffe med välbalanserad smak och arom.

MÖRKROST

Ett mörkrostat kaffe med fyllig och intensiv arom och med en härlig eftersmak.

ECOLOGISK MELLANROST

Välbalanserad mellanrost och 100% ekologisk, för ett hållbart jordbruk, skydd av miljön och omsorg om odlarna.

150 PROVSMAKNINGAR OM DAGEN

Kaffe är en naturprodukt, och precis som till exempel vin får bönorna olika smak och karaktär beroende på var och hur de växer. Det finns bara ett sätt att göra riktigt bra kaffe: det är att ha fullständig kontroll på bönornas kvalitet och hur bönor med olika ursprung tillsammans ger olika smakupplevelser.

Läs om hur det går till när vi tar fram vårt kaffe

HUR DU GÖR BÄSTA KOPPEN KAFFE

När vi lagt ner all vår möda och omsorg för att blanda, rosta och mala riktigt bra kaffen, återstår det fortfarande ett viktigt moment till smakupplevelsen – bryggningen. Så här gör du för att få en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om hur du gör den bästa koppen kaffe

GEVALIA PÅ FACEBOOK

I mer än 90 år har vi främjat sociala kontakter genom att förse fikapauser, kaffestunder, kalas och möten på caféer med Sveriges populäraste kaffe. Nu kan du möta oss även i digitala sociala medier.

Träffa oss på Facebook