Ecologico Mellanrost

Gevalia ekologiskt mellanrostade kaffe för brygg består av 100% ekologiskt odlade Arabicabönor, med en välbalanserad och lätt fruktig smak. För att verka för hållbar utveckling i kaffeodlande regioner, har Gevalia valt att arbeta med två oberoende organisationer, KRAV och den ideella organisationen UTZ.

 

 

 

HÅLLBART CERTIFIERAT
Detta kaffe har odlats av UTZ-certifierade gårdar som arbetar efter riktlinjer som tar ansvar för miljö och människor. www.utz.org

 

 

100% Attervining 100% ÅTERVINNING 
 
Förpackningen är självfallet
 tillverkad av återvinningsbart material.

 

 

 

FB

EN PERFEKT START

Tänk dig att vakna upp och möta dagen tillsammans med ditt favoritkaffe, precis som du vill ha det. I mer än 100 år har vårt kafferosteri i Gävle gett aromrika smakupplevelser. Utvalda Arabicabönor, bönblandningar med olika rostningar och karaktär, en välbalanserad smak – det är Gevalias recept på en njutningsfull start på dagen, kanske fylld med oväntade äventyr?

EKOLOGICO BRYGG MELLANROST 

Välbalanserad mellanrost och 100% ekologisk, för ett hållbart jordbruk, skydd av miljön och omsorg om odlarna.

EKOLOGICO BRYGG MÖRKROST

100% ekologiskt odlade Arabicabönor som fått mogna på hög höjd och getts en mörkare rostning. 

EKOLOGISK HELA BÖNOR MELLANROST

Hela Bönor Ekologisk är ett mellanrostat kaffe som består av 100% ekologiskt odlade bönor, med en välbalanserad och lätt fruktig smak.

 

150 PROVSMAKNINGAR OM DAGEN

Kaffe är en naturprodukt, och precis som till exempel vin får bönorna olika smak och karaktär beroende på var och hur de växer. Det finns bara ett sätt att göra riktigt bra kaffe: det är att ha fullständig kontroll på bönornas kvalitet och hur bönor med olika ursprung tillsammans ger olika smakupplevelser.

Läs om hur det går till när vi tar fram vårt kaffe

HUR DU GÖR BÄSTA KOPPEN KAFFE

När vi lagt ner all vår möda och omsorg för att blanda, rosta och mala riktigt bra kaffen, återstår det fortfarande ett viktigt moment till smakupplevelsen – bryggningen. Så här gör du för att få en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om hur du gör den bästa koppen kaffe

GEVALIA PÅ FACEBOOK

I mer än 90 år har vi främjat sociala kontakter genom att förse fikapauser, kaffestunder, kalas och möten på caféer med Sveriges populäraste kaffe. Nu kan du möta oss även i digitala sociala medier.

Träffa oss på Facebook