EN SMAKRIK KAFFERESA

En Smakrik Kafferesa

Tänk dig en lång middag med en nära vän, som avrundas med en rik och spännande kaffesmak. I mer än 100 år har vårt kafferosteri i Gävle gett aromrika smakupplevelser. Noga utvalda Arabicabönor från olika ursprung, bönblandningar med unika rostningar och smakkaraktärer - det är Gevalias recept på en äventyrlig kafferesa världen runt, kanske en oväntat exotisk upptäckt?

Du har mer än trettiotalet Gevalia-kaffen att välja bland. Klicka på produkterna så kan du läsa mer om dem – och se vad vår Master Taster David Holfve säger om kaffeupplevelserna de ger.

COLOMBIA

Ett fylligt kaffe med syrlig arom av noga utvalda
bönor från Andernas sluttningar.

CARIBE

De utvalda bönorna från Västindien och Costa Rica ger detta
kaffe en aromatisk och angenäm smak.

AMAZONAS

Ett varsamt mörkrostat kaffe från Latinamerika med
välbalanserad och rik karaktär.

MONSOON

Monsunens krafter ger detta mörkrostade kaffe dess
intensiva och explosiva smak.

INDIA MALABAR

Extra mörkrostade bönor från Malabarregionen i Indien
ger detta kaffe en djup och fyllig karaktär.

150 PROVSKMANINGAR OM DAGEN

Kaffe är en naturprodukt, och precis som till exempel vin får bönorna olika smak och karaktär beroende på var och hur de växer. Det finns bara ett sätt att göra riktigt bra kaffe: det är att ha fullständig kontroll på bönornas kvalitet och hur bönor med olika ursprung tillsammans ger olika smakupplevelser.

Läs om hur det går till när vi tar fram vårt kaffe

HUR DU GÖR BÄSTA KOPPEN KAFFE

När vi lagt ner all vår möda och omsorg för att blanda, rosta och mala riktigt bra kaffen, återstår det fortfarande ett viktigt moment till smakupplevelsen – bryggningen. Så här gör du för att få en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om hur du gör den bästa koppen kaffe

GEVALIA PÅ FACEBOOK

I mer än 90 år har vi främjat sociala kontakter genom att förse fikapauser, kaffestunder, kalas och möten på caféer med Sveriges populäraste kaffe. Nu kan du möta oss även i digitala sociala medier.

Träffa oss på Facebook