AROMATICO

Ett kaffe med en härlig arom och behagligt blommiga inslag. De lätt mörkrostade bönorna från Central- och Sydlamerika ger kaffet en elegant och aromatisk smak, med tydligt fyllig karaktär och perfekt balanserad syrlighet. Smaken förhöjs av en viss sötma, med fina toner av honung och choklad.

   

 

 

100% Attervining 100% ÅTTERVINING 
 Förpackningen är självfallet
 tillverkad av återvinningsbart material.

 

 

FB

"En lite mörkare rostad blandning med frisk och fruktigt karaktär. Ett aromrikt kaffe som ger en perfekt start på dagen."

 

Master Taster
David Holfve

EN PERFEKT START

Tänk dig att vakna upp och möta dagen tillsammans med ditt favoritkaffe, precis som du vill ha det. I mer än 100 år har vårt kafferosteri i Gävle gett aromrika smakupplevelser. Utvalda Arabicabönor, bönblandningar med olika rostningar och karaktär, en välbalanserad smak – det är Gevalias recept på en njutningsfull start på dagen, kanske fylld med oväntade äventyr?

MILEA

Naturligt milda kaffebönor gör detta kaffe mindre
bittert, men rikt på smak och arom.

KOFFEINRI

Ett koffeinfritt kaffe med Gevalias välbalanserade
smak och arom.

ECOLOGICO MELLANROST

Välbalanserad mellanrost och 100% ekologisk,
för ett hållbart jordbruk, skydd av miljön och
omsorg om odlarna.

AROMATICO

Ett aromatiskt lätt mörkrostat kaffe med tydligt
fyllig karaktär och balanserad syrlighet.

ECOLOGICO MÖRKROST

Välbalanserad mörkrost och 100% ekologisk,
för ett hållbart jordbruk, skydd av miljön och
omsorg om odlarna.

EBONY

Ett lite mer finmalet och mörkrostat Gevalia kaffe
med fyllig och intensiv arom.

INTENSIVO

Ett intensivt och aromrikt kaffe med extra mörkrostade
bönor som mognat långsamt på hög höjd.

150 PROVSKMANINGAR OM DAGEN

Kaffe är en naturprodukt, och precis som till exempel vin får bönorna olika smak och karaktär beroende på var och hur de växer. Det finns bara ett sätt att göra riktigt bra kaffe: det är att ha fullständig kontroll på bönornas kvalitet och hur bönor med olika ursprung tillsammans ger olika smakupplevelser.

Läs om hur det går till när vi tar fram vårt kaffe

HUR DU GÖR BÄSTA KOPPEN KAFFE

När vi lagt ner all vår möda och omsorg för att blanda, rosta och mala riktigt bra kaffen, återstår det fortfarande ett viktigt moment till smakupplevelsen – bryggningen. Så här gör du för att få en riktigt god kopp kaffe.

Läs mer om hur du gör den bästa koppen kaffe

GEVALIA PÅ FACEBOOK

I mer än 90 år har vi främjat sociala kontakter genom att förse fikapauser, kaffestunder, kalas och möten på caféer med Sveriges populäraste kaffe. Nu kan du möta oss även i digitala sociala medier.

Träffa oss på Facebook