Vårt sortiment

Gevalia Professional gör gott i två steg: i första steget för dig som serverar kaffe professionellt, och i andra steget för dina gäster. God smak och stor variationsrikedom kombineras med smarta lösningar och jämn, hög kvalitet. Upptäck nya möjligheter i form av både bryggkaffe, espresso och snabbkaffe.

MELLANROST

Det klassiska röda ”originalet”.

1853

Två varianter smakrikt och elegant premiumkaffe.

SNABBKAFFE

Ett snabbt och enkelt alternativ till bryggkaffe.

INTENSIVO & EBONY

Två olika karaktärer mörkrostat kaffe.

HELA BÖNOR

Mal själv och bjud gästerna på både arom och smak.

ECOLOGICO

Märkt med såväl KRAV och EU-lövet som Rainforest Alliance sigill.

MASTRO LORENZO ESPRESSO

Tre varianter espressobönor med smak av Italien.

KAFFE SOM ARBETSVERKTYG

Att olika kaffesorter varierar i smak i samma utsträckning som olika vinsorter vet de flesta redan. Nu är det dags att höja smakkunskapen ytterligare, och sätta den i arbete. När du väljer kaffe ur vårt stora sortiment så gör du det bland annat med hjälp av tydliga smakbeskrivningar.

Läs mer om vårt erbjudande

VÅRT ANSVAR FÖR MILJÖN

Allt hänger ihop. Kaffeodlaren i Brasilien och kaféägaren i Borås kan ta varandra i hand – och vi är mer än gärna den som förmedlar kontakten. Ett gott kaffe är resultatet av en lång kedja engagerade och passionerade människor. Här är några nedslag i Gevalia-resan

Läs mer om vårt arbete

AKTUELLA TIPS

Heta nyheter, kommunikations- och smaktrender och spännande innovationer – det finns alltid något nytt att upptäcka i kaffets smakrika värld. Här delar vi med jämna mellanrum med oss av snackisar och tips.

Läs mer om vårt erbjudande